Exterieur en interieur

Verbouwing – Padualaan

  • Jaar : 2019
  • Locatie : Maastricht, Nederland
  • Type : Verbouwing

Bij deze verbouwing heeft de klant ons ingeschakeld om hun bestaande serre te vervangen voor een nieuwe uitbouw. Uitgangspunten vanuit de klanten waren onder andere het creƫren van een moderne hedendaagse uitbouw, waarbij een prettig leefklimaat ontstaat. Qua architectuur is er hiervoor gekozen om een contrast op te zoeken met het bestaande woonhuis. Zo is de gevelbekleding gemaakt van Douglas houten latten. De houten gevelbekleding vormt als het ware een L-vorm die doorloopt over de wit geverfde berging. Hierdoor ontstaat er een mooie inpassing van de nieuwe moderne hedendaagse uitbouw.

Video impressie Padualaan - Maastricht
Jaar

2019

Locatie

Maastricht, Nederland

Type

Verbouwing

SHARE PROJECT