TRANSPARANT, KLANTGERICHT & VERNIEUWEND

Over ons

OVER ONS

Van initiatief tot aan realisatie betrokken bij uw project

Wij zijn een advies- en ontwerpbureau, opgericht in 2016 door Architect Tom Steijns en Ingenieurs Rick Steijns en Johnny de Vries. Ons bureau is gespecialiseerd in duurzame renovaties, high-end verbouwing, particuliere woningbouw en transformaties van bestaand vastgoed. Door onze kennis op het gebied van architectuur, bouwkunde en wet & regelgeving zijn wij in staat om u van gedegen ontwerp en advies te voorzien. Met onze realistische en vernieuwende kijk op de gebouwde omgeving staan wij u graag bij.

Door het combineren van kennis op het gebied van architectuur, bouwkunde, kostenmanagement en wet & regelgeving zijn wij in staat om u van gedegen ontwerp, advies en begeleiding te voorzien gedurende het gehele project.

Wat typeert ons:

  • Persoonlijk.
  • Betrokken.
  • Denken in kansen en oplossingen.
  • De opdrachtgever centraal.
  • Flexibel

Kom in Contact met ons
DIT DOEN WE

Diensten

TEAM

Klaar om uw project invulling te geven

Wij doen er alles aan om door middel van onze diensten, uw project op een zo goed mogelijke manier te realiseren. Door persoonlijke kwaliteiten en vakgebieden met elkaar te combineren, zijn wij als team in staat om u tijdens het gehele proces bij te staan met advies, begeleiding en ontwerp.

Zo staat Tom, onze architect voor u klaar om u te voorzien van een variantenstudie of ontwerp, onderzoekt Rick of uw project financieel haalbaar is en adviseert Johnny u over de technische en bouwkundige mogelijkheden.

Johnny staat ook voor u klaar om u bij de aankoop van uw woning te informeren over de bouwkundige staat van het pand. Wij staan klaar om van uw project een succes te maken.

Architect & Mede-eigenaar
Vastgoed adviseur & Mede-eigenaar
Vastgoed adviseur & Mede-eigenaar