TRANSPARANT, KLANTGERICHT & VERNIEUWEND

Over ons

OVER ONS

Van initiatief tot aan realisatie betrokken bij uw project

Wij zijn een Bouwkundig Advies- & Ontwerpbureau, opgericht in 2016 door architect Tom Steijns en ingenieurs Rick Steijns en Johnny de Vries. Een bouwproject is vaak erg complex en vele partijen zijn benodigd om het geschikte eindresultaat te krijgen. Gevolg van de complexiteit en vele betrokken partijen zijn faalkosten, verschillen tussen ontwerp en realisatie, vertraging en stress voor u als opdrachtgever. Wij brengen daar verandering in!

Door het combineren van kennis op het gebied van architectuur, bouwkunde, kostenmanagement en wet & regelgeving zijn wij in staat om u van gedegen ontwerp, advies en begeleiding te voorzien gedurende het gehele project.

De voordelen van ons als multidisciplinair bureau:

  • Één aanspreekpunt voor u als opdrachtgever;
  • Ontwerp, advies en begeleiding bij één partij;
  • Toegang tot het netwerk van SteijnsdeVries met o.a. aannemers, installateurs etc.;
  • Flexibiliteit en transparantie.

Kom in Contact met ons
DIT DOEN WE

Diensten

TEAM

Klaar om uw project invulling te geven

Wij doen er alles aan om door middel van onze diensten, uw project op een zo goed mogelijke manier te realiseren. Door persoonlijke kwaliteiten en vakgebieden met elkaar te combineren, zijn wij als team in staat om u tijdens het gehele proces bij te staan met advies, begeleiding en ontwerp.

Zo staat Tom, onze architect voor u klaar om u te voorzien van een variantenstudie of ontwerp, onderzoekt Rick of uw project financieel haalbaar is en adviseert Johnny u over de technische en bouwkundige mogelijkheden.

Johnny staat ook voor u klaar om u bij de aankoop van uw woning te informeren over de bouwkundige staat van het pand. Wij staan klaar om van uw project een succes te maken.

Architect & Mede-eigenaar
Vastgoed adviseur & Mede-eigenaar
Vastgoed adviseur & Mede-eigenaar