Samen op zoek naar kansrijke proposities

Projectontwikkeling

INITIATIEF NEMEN EN KANSEN TE BENUTTEN

Samen ontwikkelen met visie en expertise

Naast het leveren van ontwerp en adviesdiensten gaan we als SteijnsdeVries actief op zoek naar (her)ontwikkelingsmogelijkheden.  Hierdoor maken we op optimaal gebruik van onze expertise op financieel, bouwkundig en architectonisch gebied. Het op zoek gaan naar ontwikkelingsmogelijkheden doen we niet alleen, dit doen we met overige adviseurs, financiers en ontwikkelaars.

Wij streven ernaar om vastgoed op een toekomstbestendige manier te ontwikkelen met oog voor duurzaamheid en leefbaarheid. Maar altijd met de eisen en wensen van financiers, consumenten, corporaties, gemeenten en andere organisaties in ons achterhoofd. Daarnaast hebben wij vanuit onze vele projecten voor particulieren, oog voor de mens en de menselijke maat.

Door onze creativiteit, bouwkundige en financiële kennis te combineren, zijn we in staat om een vastgoedconcept te creëren waarin optimaal wordt ingespeeld op de wensen en eisen van consumenten, corporaties, gemeenten en andere organisaties.

De ambitie om gezamenlijk met betrokken partners (her)bestemmingsprojecten uit te voeren komt voort uit onze passie voor de gebouwde omgeving. Het nieuw leven in blazen van oude panden door het maken een passend ontwerp, inspelen op de actuele marktvraag en het regisseren van een een ontwikkeling zijn onderdelen waar we ons als partner in een ontwikkeling graag mee bezig houden. Door onze gezamenlijke expertise zijn wij in staat om

  • Locatieanalyse;
  • Onderzoeken (her)ontwikkelmogelijkheden binnen vigerend omgevingsplan;
  • Creëren (her)ontwikkelingsplan (tekstueel en ontwerp) aan de hand van ontwikkelkader;
  • Ontwikkelen (woon)concept en invulling woonprogramma;
  • Opstellen exploitatiemodel.

 

Wij zijn transparant in onze werkwijze en houden van duidelijke afspraken en goede communicatie. Bent u een ontwikkelaar, investeerder of heeft u een mooie (her)ontwikkelingsmogelijkheid gezien? Wij komen graag met u in gesprek!