• Category : Gedegen en betrouwbaar advies om uw vraagstuk te beantwoorden

Advies

Wilt u u uw woning verbouwen maar heeft u geen idee of uw plannen technisch en of financieel haalbaar zijn? of bent u van plan een woning te kopen en wilt meer informatie over de technische staat van het pand? of bent u benieuwd welk rendement u kunt verwachten op uw beleggingsobject? Voor dit soort vragen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vastgoedadviseurs en architect zullen in een vrijblijvend oriënterend gesprek met u het vraagstuk inzichtelijk maken. Door de brede oriëntatie op het gebied van architectuur, bouwkunde en vastgoed heeft Steijnsdevries de expertise om het vraagstuk vanuit meerdere invalshoeken te bekijken. In combinatie met onze expertise binnen de bestaande wet en regelgeving levert SteijnsdeVries u een gedegen advies. Na het inzichtelijk krijgen van uw vraag ontvangt u van ons een offerte. Zodra deze offerte akkoord is bevonden gaan wij aan de slag met het beantwoorden van uw vraag door het opleveren van een adviesrapport, inspectie, ontwerp of berekening/calculatie. Door uw adviesvraag helder in kaart te brengen, strakke communicatielijnen met u te onderhouden en ’’out of the box’’ te denken zullen wij uw vraagstuk verwerken tot een gedegen en onderbouwd advies. Advieswerkzaamheden waar u ons onder andere voor kunt benaderen zijn financiele en technische haalbaarheidsstudies, ontwerptechnisch advies, beleggingsadvies en bouwkundig/technisch advies.  Onderstaand een greep uit de advieswerkzaamheden die ons team verricht. Heeft u een ander vraagstuk? Neem dan contact met ons op zodat wij kunnen onderzoeken wat wij of een van onze partners voor u kunnen betekenen.

  • Technisch haalbaarheidsstudie
  • Financiele haalbaarheidsstudie
  • Bouwtechnische keuring
  • Bouwkundig advies
  • Ondersteuning bij architectuur/ontwerpvraagstukken
  • Beleggingsadvies en redementscalculaties

 

Financiele en Technische Haalbaarheidsstudie

Wilt u u uw woning verbouwen maar heeft u geen idee of uw plannen technisch en of financieel haalbaar zijn? Om de financiele en technische haalbaarheid van uw verbouwing of nieuwbouwplan te kunnen bepalen doen wij zowel een technische als financiele haalbaarheidsstudie. Het vervroegen van een go/no-go moment zorgt ervoor dat u in een vroeg stadium duidelijk heeft over de haalbaarheid van uw project. Uiteraard komen wij vrijblijvend bij u langs om uw plannen inzichtelijk te krijgen. In dit gesprek zullen wij ook duidelijk aangeven wat wij voor u kunnen betekenen. Nadat wij uw plan inzichtelijk hebben gekregen sturen we u vrijblijvend een offerte. In veel gevallen combineren wij een financiele en technische haalbaarheidsstudie met een variantenstudie. Onze architect en adviseurs gaan dan aan de slag met uw plannen en leveren verschillende verbouwingsvarianten af met een bijbehorend kostenplaatje. Op deze manier heeft u inzichtelijk welke variant financieel haalbaar is en wat de technische gevolgen zijn.

Bouwtechnische keuring

Bent u van plan een woning te kopen en wilt meer informatie over de technische staat van het pand? Met de Bouwtechnische keuring verwerkt in een adviesrapport krijgt u meer inzicht in de staat van de woning. Onze adviseur zal met u of de makelaar het pand bezichtigen en grondig inspecteren. Onderdelen die tijdens deze visuele inspectie aan bod komen zijn de constructie en trappen, daken, plafonds, kozijnen, electra en brandveiligheid, water en gas, ventilatie, afvoeren en riolering, gevels etc. Na het uitvoeren van de inspectie zal onze adviseur zijn bevindingen verwerken in een adviesrapport. Een bouwtechnische keuring heeft u al vanaf 484,- euro incl. btw.

Bouwkundig advies

Heeft u een bestaande woning en wilt u graag deskundig, onafhankelijk & betrouwbaar advies? neem dan contact met ons op om te onderzoeken op welke manier wij u kunnen adviseren.

Ontwerptechnische ondersteuning

Heeft u ontwerp technische vraagstukken? Bent u van plan uw verbouwing zelf te ontwerpen maar bent u op zoek naar een ervaren architect waar u vragen aan kunt stellen? Ook dan kunt u bij SteijnsdeVries terecht. Onze architect staat klaar om u van advies te voorzien op het gebied van architectuur en onwerptechnische aspecten.