Betrouwbaar en gedegen advies om uw project verder te helpen

Advies

19 test 87 dump 56 test 12 test
OVER ONS

Gedreven, vernieuwend en klantgericht

Wilt u u uw woning verbouwen maar heeft u geen idee of uw plannen technisch en of financieel haalbaar zijn? of bent u van plan een woning te kopen en wilt meer informatie over de technische staat van het pand? of bent u benieuwd welk rendement u kunt verwachten op uw beleggingsobject? Voor dit soort vragen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vastgoedadviseurs en architect zullen in een vrijblijvend oriënterend gesprek met u het vraagstuk inzichtelijk maken. Door de brede oriëntatie op het gebied van architectuur, bouwkunde en vastgoed heeft Steijnsdevries de expertise om het vraagstuk vanuit meerdere invalshoeken te bekijken. In combinatie met onze expertise binnen de bestaande wet en regelgeving levert SteijnsdeVries u een gedegen advies. Na het inzichtelijk krijgen van uw vraag ontvangt u van ons een offerte. Zodra deze offerte akkoord is bevonden gaan wij aan de slag met het beantwoorden van uw vraag door het opleveren van een adviesrapport, inspectie, ontwerp of berekening/calculatie. Door uw adviesvraag helder in kaart te brengen, strakke communicatielijnen met u te onderhouden en ’’out of the box’’ te denken zullen wij uw vraagstuk verwerken tot een gedegen en onderbouwd advies. Advieswerkzaamheden waar u ons onder andere voor kunt benaderen zijn financiele en technische haalbaarheidsstudies, ontwerptechnisch advies, beleggingsadvies en bouwkundig/technisch advies.  Onderstaand een greep uit de advieswerkzaamheden die ons team verricht. Heeft u een ander vraagstuk? Neem dan contact met ons op zodat wij kunnen onderzoeken wat wij of een van onze partners voor u kunnen betekenen.

Bouwkundig adviesrapport

Met een bouwtechnische keuring verwerkt in een adviesrapport krijgt u meer inzicht in de staat van het object. Onze adviseur zal met u of de makelaar het pand bezichtigen en grondig inspecteren. Daarbij zal tevens uitleg gegeven worden over de bouwkundige staat van het object. Onderdelen die tijdens deze visuele inspectie aan bod komen zijn de constructie, trappen, daken, plafonds, kozijnen, electra, brandveiligheid, water en gas, ventilatie, afvoeren en riolering, gevels etc. Na het uitvoeren van de inspectie zal onze adviseur zijn bevindingen verwerken in een adviesrapport.

Bouwkundig/technisch advies

Heeft u een bestaande woning en wilt u graag deskundig, onafhankelijk & betrouwbaar advies? neem dan contact met ons op om te onderzoeken op welke manier wij u kunnen adviseren.

Ondersteuning bij architectuur/ontwerpvraagstukken

Bent u van plan uw verbouwing zelf te ontwerpen maar bent u op zoek naar een ervaren architect waar u vragen aan kunt stellen? Ook dan kunt u bij SteijnsdeVries terecht. Onze architect staat klaar om u van advies te voorzien op het gebied van architectuur en onwerptechnische aspecten.

Beleggings -en rendementscalculaties

Bent u benieuwd welk rendement u kunt verwachten op uw beleggingsobject of wilt u uw woning gaan verhuren? Met beleggingskennis kunnen wij u voorzien van gedegen advies. Wij verrichten advieswerkzaamheden bij de zoektocht naar een geschikte vastgoedbelegging, advies bij het optimaliseren van uw belegging/beleggingsportefeuille. Startpunt van het optimaliseren van uw belegging is het inzichtelijk maken van het rendement dat u maakt op uw beleggingen.