Over mij

Ben Steffanie

Connect met mij
OVER MIJ

Ik ben Ben Steffanie, de eerste werknemer bij SteijnsdeVries. Ik heb de bachelor Built Environment afgerond in de richting bouwkunde. Momenteel ben ik bezig met de Master Architecture aan de Architecture Academy Maastricht. Voor deze studie ben ik drie dagen werkzaam voor SteijnsdeVries en 2 dagen per week ben ik aanwezig op de academie.

Door de combinatie van studeren en werken kan ik veel ervaring op doen in de praktijk. Daarnaast kan ik hetgeen dat ik op de academie leer direct toepassen op de werkvloer. Door eventuele nieuwe methodes van aanpak of een andere invalshoek rondom architectuur komen we samen tot een ontwerp voor de klant die tot in het detail is verfijnd met een blik vanuit verschillende gedachten.

Bij SteijnsdeVries ben ik voornamelijk bezig met ontwerpen en bouwkundig tekenen. Mijn doel is om de wens van klanten om te zetten naar realiteit en om samen te zoeken naar het ideale ontwerp waar beide partijen trots op zijn!

SKILLS
Autocad Architecture
Autocad Revit
Lumion
SketchUp
Adobe Photoshop
Adobe inDesign
Adobe Illustrator
Adobe Lightroom
TALEN
Nederlands
Engels
Duits
Frans
SERVICES

Balans tussen ontwerp en financiƫle haalbaarheid

Tijdlijn

Academische achtergrond en werkervaring

STUDIE
2022

Master Architecture

Architecture Academy Maastricht
2018

Bachelor Built environment

Hogeschool Zuyd Heerlen
WERKERVARING
2022 - heden

Assistent-ontwerper

SteijnsdeVries
2021

Beroep oriƫnterende stage

Teeken Beckers Architecten
2019

Onderzoekende stages bij aannemer en architect

Diverse
ONDERSCHEIDINGEN