NEWSLETTER

Here we share our ideas

Europastraat Ulestraten

Wat in eerste instantie een project zoals alle anderen leek te worden, werd bij de realisatiefase al snel duidelijk dat dit een behoorlijke uitdaging ging worden. In een kort tijdsbestek hebben we middels een bouwteam, bestaande uit de aannemer, constructeur, opdrachtgever, interieurstudio en ons als architect/bouwbegeleider een nieuw ontwerp neergelegd wat voldeed aan de wensen van de opdrachtgever. Door de juiste aanpak en inzet vanuit alle partijen is het verdere proces super verlopen!

LEES MEER

Cannerweg Maastricht

Ditmaal zochten we niet het contrast op met de bestaande woning maar zorgde we ervoor dat de uitbouw zowel in de architectuur, maat & schaal en materialisatie aansloot op de bestaande woning. Reacties als “het lijkt alsof het allang bij de woning hoorde” vatten we dan ook maar op als een compliment. Vanwege de hoogte verschillen ontstonden er verschillende mogelijkheden om een verbinding met de tuin aan te gaan. Aan de voorzijde van de uitbouw is voor een harmonica pui gekozen en is de tegelvloer, gelegd in romaans verband door gelegd naar buiten.

LEES MEER

Putsteeg Maastricht

De wens van de opdrachtgever was om meer leefruimte te creëren, met daarbij een separaat gedeelte voor berging en kantoorruimte. Door het dieper maken van de woonruimte over de volledige breedte ontstaat één grote open ruimte die op verschillende manieren een invulling kan krijgen.

LEES MEER

Verbouwing – Glacisweg

Ontwerp en het maken van de vergunningstekeningen voor een dakkapel in Maastricht. Interessant om te vermelden is dat het ontwerp uitgaat van een dakkapel met een afwerking van Cortenstaal.

LEES MEER

Beatrixlaan Margraten

Bij deze verbouwing zijn wij van initiatief tot aan de realisatiefase betrokken geweest. Dit project betreft een complete woning renovatie in combinatie met een uitbouw op verschillende niveau’s. De uitbouw is een moderne aanvulling op de hedendaagse architectuur van de woning. Bij dit project is het totaalconcept van SteijnsdeVries goed tot zijn recht gekomen.

LEES MEER

Padualaan Maastricht

Van initiatief tot aan realisatie betrokken geweest bij een badkamerrenovatie en uitbouw van een karakteristieke woning in Maastricht. De uitbouw levert een schitterend contrast tussen modern en klassiek op en betrekt de keuken bij de woonkamer.

LEES MEER

Meidoorn Maastricht

Van initiatief tot aan realisatie betrokken geweest bij een renovatie en uitbouw van een eengezinswoning in Maastricht. Advies, coordinatie, ontwerp, aannemersselectie en kostenmangement zijn diensten geweest die wij tijdens dit project hebben geleverd.

LEES MEER

Verbouwing – Berkenlaan

Jaar : 2019 Locatie : Kanne, Belgie Type : Verbouwing Opdrachtgever :

LEES MEER